Nieuws

PARTS-PIM update december 2018

Met de december update van dit jaar rollen wij een nieuwe functie uit binnen ons PARTS-PIM Product Informatie Managementsysteem!

Op veler verzoek hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan een uitgebreide importfunctie voor csv, xls en xlsx bestanden. Deze importfunctie maakt het mogelijk om bijvoorbeeld snel een groot aantal nieuwe producten toe te voegen aan de database.

Dit is voornamelijk handig voor producten van leveranciers die niet gekoppeld staan aan een van de datapools (zoals 2ba) in Nederland maar die je wel dient te beheren. Maar ook als je als fabrikant een nieuwe lijn producten aan je portfolio toevoegt!

Ook uitermate handig:

  • Snel kortingsgroepen, kortingen en marges toevoegen en/of wijzigen.
  • Afbeeldingslink (url) van een externe website toevoegen, de afbeelding wordt automatisch gedownload en aan je omgeving toegevoegd en het product toegevoegd.
  • Nieuwe prijzen doorvoeren, zowel inkoop als verkoop.
  • Leveranciers toevoegen of wijzigen.

De functie is vanaf december beschikbaar voor al onze PARTS-PIM klanten, en natuurlijk iedereen die wij nieuw mogen verwelkomen!

PARTS-PIM is de meest geordende Product informatie management software en stelt je in staat om snel en effectief Producten en artikelen te beheren. en door te zetten naar E-commerce oplossingen of ERP programma’s. Meer informatie over onze platformen? Neem dan contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld