Nieuws

Update PARTS-PIM naar versie 4.4.3

Vorige week is er hard getest aan de nieuwe update van PARTS-PIM zodat deze kon worden geplaatst bij onze klanten. De update is afgelopen vrijdag in de avond geplaatst en afgerond.

Een nieuwe functie die wij naar onze klanten hebben uitgerold is de mogelijkheid om binnen het artikelbeer samengestelde producten te maken. Het is nu dan ook mogelijk om meerdere producten te selecteren binnen een verpakking, of om één product te maken van losse componenten.

Naast de functie samengesteld producten hebben wij binnen PARTS-PIM diverse verbeteringen doorgevoerd. Er zijn meerdere instellingen toegevoegd om standaard waarden vast te zetten bij het importeren van producten. Je kan nu zelf aangeven hoeveel decimalen achter de komma moeten worden weergegeven bij ETIM kenmerken op de datasheet en er is een nieuw veld toegevoegd om de fabrikant product code direct in de algemene informatie op te nemen van het product.

Nu wordt de laatste hand gelegd aan de update van Compleet:CMS, deze versie zal worden afgetest en zo spoedig mogelijk worden vrijgegeven. Binnen deze nieuwe versie zal het klanten portaal worden toegevoegd, zijn er vergaande mogelijkheden voor spaarprogramma’s, acties en coupons en zal onze blog module gaan worden uitgerold.

Lees ook: PARTS-PIM update december 2018

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld