Nieuws

PARTS-PIM.com, alles over onze PIM software

Wij hebben parts-pim.com gelanceerd. Op kom je alles te weten over onze Product Informatie Management software. Je kan er gratis toegang aanvragen tot onze demo omgeving om zelf de eenvoud en het gemak te ervaren. Daarnaast is het mogelijk meer informatie aan te vragen.

Product Informatie wordt steeds belangrijker, goede kwalitatief hoge product informatie is gewenst in de hele keten. Bij WebPixels vinden wij daarnaast dat Product Informatie onderdeel is van je activa, iets wat waardevoller wordt naar mate de kwaliteit van de informatie stijgt. Onze PARTS-PIM software is gemaakt met het oog op hoge data kwaliteit en toekomstbestendigheid. Zo vul je bij ons nu al alle meta (zoek) gegevens in van producten, afbeeldingen en documenten.

Zie jouw Product Informatie ook als activa, start met PARTS-PIM! Neem een kijkje op onze nieuwe website en vraag gratis toegang aan!

Lees ook: Productdata is uw activa!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Bel mij terug