Nieuws

Rustige zomerperiode? Breng je Productdata op niveau!

De zomermaanden staan weer voor de deur, in deze vaak wat rustigere periode heb je wellicht tijd om jouw Productdata eens onder de loep te nemen. Zijn alle producten juist gecategoriseerd en voorzien van kwalitatieve omschrijvingen? Zijn alle producten geclassificeerd en voorzien van de juiste afbeeldingen? Zomaar een paar zaken waarmee je jouw datakwaliteit snel naar een hoger niveau kan tillen, en ze beter vindbaar maakt voor E-commerce doeleinden.

Product Informatie Management is een flinke klus, en de markt vraagt om steeds meer informatie. Het up-to-date houden van bestaande producten en toevoegen van nieuwe producten vergen tijd en concentratie. WebPixels ondersteund bedrijven met haar Productdata. Kom je tijdens deze periode een paar handen te kort of heb je wellicht advies nodig op het gebied van Product Informatie Management? Neem dan eens contact met ons op voor een offerte om te helpen, of te adviseren.

Nog geen Product Informatie Management (PIM) systeem? Wellicht dat ons PARTS-PIM platform uitkomst biedt. PARTS-PIM is de meest geordende PIM-software op de markt, eenvoudig in het gebruik en gemakkelijk te bereiken via de Cloud. Haal productinformatie op of deel deze op bijvoorbeeld de datapool van 2ba. Daarnaast is PARTS-PIM eenvoudig te koppelen aan diverse e-commerce platformen of ons eigen Complet:CMS platform. Kijk voor meer informatie op https://parts-pim.com of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Lees ook: Productdata is uw activa!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Bel mij terug