Nieuws

Online catalogus eleqtron.info gebruikt de kracht van Compleet:CMS en PARTS-PIM

Vrijdag 14 juni leverde WebPixels de nieuwe online catalogus voor Eleqtron B.V. op. Op eleqtron.info is alle productdata van Eleqtron B.V. eenvoudig en razendsnel te vinden!

Krachtige combinatie
Eleqtron B.V. benut met de oplevering van de online catalogus eleqtron.info de kracht van Compleet:CMS als content management systeem en PARTS-PIM als product informatie management systeem optimaal. De platformen Compleet:CMS en PARTS-PIM vullen elkaar perfect aan, het Compleet:CMS content management systeem heeft namelijk een directe koppeling met de productdata van PARTS-PIM. Dit voorkomt onnodige koppelingen en het dubbel invoeren van informatie, de informatie is namelijk al aanwezig in de PARTS-PIM database. 

Deze directe koppeling zorgt er niet alleen voor dat er veel tijd wordt bespaart op het onderhouden van productdata op eleqtron.info, maar zorgt er ook voor dat producten razendsnel kunnen worden gevonden. De hoge datakwaliteit en goede omschrijvingen van de producten zorgen ervoor dat het vinden van een product eenvoudig kan worden gerealiseerd met het uitgebreide filter welke is gebaseerd op de ETIM classificatie.

Compleet:CMS
Compleet:CMS is het content management systeem van WebPixels BV. Met Compleet:CMS realiseren wij uw website, online catalogus of e-commerce oplossing. Compleet:CMS is ontwikkeld als alternatief voor de gevestigde content management systemen; sneller, eenvoudiger en lagere onderhoudskosten!

Meer informatie over Compleet:CMS? Neem dan contact met ons, en wij vertellen je graag alles over ons content management systeem!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld