Nieuws

Portfolio update, doe inspiratie op!

Bij WebPixels zijn wij trots op ons werk, en dat laten wij graag zien. Het was dan ook hoog tijd voor een portfolio update! Regelmatig leveren wij nieuwe projecten op waarover wij u graag meer vertellen. Op onze Inspiratie pagina hebben wij onze meest recente projecten toegevoegd van onder andere:

Parts-PIM:

Huyg bv
Alp Green Solutions
Warmtebeheer
Famostar Emergency Lighting
LD Cables
Solartoday

Compleet:CMS:

Huyg bv
Eleqtron BV

Websites:

https://www.huygbv.nl
https://www.eleqtron.info
https://www.vve-opladen.nl
https://www.parkeergarage-opladen.nl
https://www.qcharge.eu

Op de project pagina’s van deze portfolio update leest u alles over onze relaties en de oplossingen van WebPixels. Daarnaast leggen wij uit waar wij samen met onze relaties aan hebben gewerkt en waarom er voor onze software en/of diensten is gekozen.

WebPixels is een full-service organisatie op het gebied van Product Informatie Management, Content Management, Websites, Clouddiensten en alle ondersteunende diensten die hierbij komen kijken. Wij analyseren uw behoefte op het gebied van eerder genoemde oplossingen en kunnen deze deze van A tot Z voor u invullen.

Mocht u naar aanleiding van deze portfolio update nog vragen hebben, of hebben wij uw interesse in een van onze oplossingen gewekt? Neem dan gerust even contact op.

Lees ook: ALP Green solutions publiceert met PARTS-PIM op 2ba

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld