Bel ons vandaag: 085 060 1195 info@web-pixels.nl

Nieuws

Zij zijn groot en ik is klein

WebPixels BV

Deel dit bericht op

31 oktober 2019 | Algemeen Nieuws

De laatste maanden hebben wij vaak vragen gekregen omtrent de omvang van ons bedrijf en de bezetting daarvan. Terecht! Want zeker bedrijven en organisaties die ons voor het eerst tegenkomen zullen zich soms achter de oren krabben. Zullen wij als WebPixels daarom de komende jaren extreem gaan groeien en daarmee voldoen aan die algemene normen en verwachtingen? Nee, ik kan je direct al melden, dat gaat niet gebeuren, niet bij ons. Onze visie bestaat niet uit het vullen van zoveel mogelijk vierkante meter kantoorruimte en de daarbij behorende bezetting. Hoewel? Neem even 5 minuten de tijd en ik zal je uitleggen hoe onze visie staat.

Natuurlijk we weten het! Wij zijn als bedrijf niet groot, gewoon lekker klein. Moeten we ons daarom groter voordoen dan we zijn? Waarom, het is een bewuste keuze van ons en we schamen ons er ook niet voor, want hoe is dat met kleintjes?

Snel, flexibel en behendig

Kleintjes zijn vaak slim, behendig, flexibel en snel. Net als onze exclusieve web-based softwareproducten. Zij zorgen ervoor dat je de zekerheid hebt dat je snel, flexibel en behendig als een professional aan de gang kan met onze slimme softwareproducten. Als kleintje in deze grote wereld van data verwerkende bedrijven voelen wij ons juist als een vis in het water. Door gebruik te maken van een groot netwerk van specialisten hebben wij alle pionnen op de juiste plek staan en weten wij een standaard te halen die hoog, betrouwbaar, professioneel en betaalbaar is.

De huidige tijd geeft jullie als klant niet alleen de mogelijkheid om overal ter wereld waar een internetaansluiting is te werken met onze software-producten! Ook ons netwerk van specialisten is op deze manier gekoppeld en dat werkt prima. Iedereen in zijn eigen omgeving, soms thuis op zolder of in de keuken, of via een flex-plek, in een businesscentrum, kortom het maakt niet uit waar, iedereen in zijn eigen omgeving, lekker aan het werk met maar één doel, producten te maken die voldoen aan de norm van WebPixels.

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van WebPixels BV is gevestigd in het businesscentrum Apollo in Hendrik-Ido-Ambacht. Hiervandaan wordt alles aangestuurd, geregeld en gecoördineerd. Als klant kunnen we je hier ontvangen in een prettige omgeving voor een gesprek of cursus, hiervoor hebben we speciale faciliteiten tot onze beschikking. Tevens wordt vanaf deze locatie ons gehele netwerk goed gecoördineerd via alle eigentijdse middelen zoals, Teamviewer, Teams en Gitlab.

Wij zijn klein? So what?

Wil je alleen zakendoen met een grote organisatie? Natuurlijk dat vinden we jammer, maar wij houden vast aan onze eigen eigenwijze visie, waarom? We hebben de afgelopen 10 jaar aangetoond, dat op deze manier prima is te werken, ook met een explosief groeiende markt en het aandeel wat wij daarin al hebben opgebouwd de afgelopen jaren. Daar zijn wij trots op, want we kunnen onze diensten daardoor nog steeds voor een scherpe en vooral realistische prijs blijven aanbieden en heb je als klant de zekerheid dat je niet alleen maar dure en overbodige overhead aan het financieren bent.

Wij zijn klein? So what? Als klant heb je daar iedere dag weer voordeel van. Laat ons je overtuigen en maak vandaag nog een afspraak. Ik weet zeker dat wij je kunnen overtuigen.

Bas Meuwsen
Creatief software ontwikkelaar en oprichter WebPixels BV.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van WebPixels, Compleet-CMS en alle PARTS componenten. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.