Bel ons vandaag: 085 060 1195 info@web-pixels.nl

Nieuws

Jouw PIM Producten direct in WooCommerce? Eenvoudig met Parts-Commerce!

Plugin: PARTS-Commerce
Platform: PARTS-PIM

Deel dit bericht op

22 november 2019 | PARTS-Commerce

De afgelopen maanden is er door het ontwikkelteam van WebPixels keihard gewerkt om een plug-in te ontwikkelen voor WordPress webshop oplossing WooCommerce! Zonder gehannes met Excel sheets, Xml-files of handmatige import, sluiten we met deze nieuwe plug-in jouw PARTS-PIM direct aan op WooCommerce. Deze super handige toepassing hebben wij voor iedereen op de plank klaarliggen onder de naam PARTS-Commerce.

In een handomdraai!

Zoals als al eerder aangeven, met de PARTS-Commerce plug-in wordt een directe koppeling tussen jouw PARTS-PIM en WooCommerce gecreëerd. Alle producten welke in jouw Parts-PIM de eigenschap hebben van “webwinkel” (zie afbeelding) kunnen worden aangemaakt, bijgewerkt en worden verwijderd in WooCommerce. Op deze manier worden automatisch afbeeldingen, specificaties, omschrijvingen, prijzen, documenten en SEO-teksten meegenomen. Tevens zorgt de plug-in ervoor dat de documenten downloadbaar in de WooCommerce webwinkel worden aangeboden. Je kan zelf kiezen hoe je dat wilt hebben.

Eenvoudig in gebruik

Je kunt de overdacht handmatig regelen, wanneer je af en toe het bestand in Woocommerce moet bijwerken of aanvullen. Moet dit echter iedere dag gebeuren, dan kan je kiezen om er een zogenaamde Cronjobs op jouw hostingserver aan te maken, dan gebeurt dit proces volledig automatisch. (zie afbeelding)

Ontzorgen

Zoals je van ons gewent ontwikkelen wij onze software op basis van ontzorgen en met een vriendelijke gebruikersinterface. Verder is er duidelijke documentatie online voorhanden.

Loop je al een tijdje rond met het idee jouw producten te publiceren in WooCommerce voor WordPress dan is dit het moment, met PARTS-Commerce, zet je in een hand om draai al je Parts-PIM producten super eenvoudig over. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij ons, bel met +31 (0)85 060 1195 of per e-mail: info@web-pixels.nl.

PS: Kleine kanttekening is wel op zijn plaats.

WooCommerce is een gratis plugin voor WordPress. Is jouw productarsenaal groter dan 500 producten dan moet je er rekening mee houden dat WordPress daar niet sneller van zal worden, dit heeft te maken met de comprimeerde database opzet van WordPress. Het kan wel maar verwacht geen wonderen. Voor groter productarsenalen raden wij aan om eens na te denken over Compleet:CMS. Dit pakket wordt boven op jouw Parts-PIM geplaatst, hoeft er niets te worden importeert. Laat je maar eens informeren.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van WebPixels, Compleet-CMS en alle PARTS componenten. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.