Nieuws

Gefeliciteerd Solartoday! Product en handelsgegevens nu beschikbaar op 2ba

Vanaf vandaag is het mogelijk om de product- en handelsgegevens van SolarToday te vinden op 2ba.nl! SolarToday publiceert deze gegevens met behulp van PARTS-PIM van WebPixels.

SolarToday is dé groothandel in zonnepanelen voor installateurs. Met vestigingen door het hele land is er altijd wel een specialist bij u in de buurt. Op elk van haar vestigingen staat een team van specialisten met jarenlange ervaring voor u klaar. Zij zijn daarom niet alleen leverancier, maar ook een persoonlijk kenniscentrum.

SolarToday selecteert fabrikanten nauwkeurig en neemt alleen de beste merken op in haar portfolio. Leveranciers worden gescreend op gezonde financiële en technische ontwikkelingen. Ook voor ondersteuning bij uw eerste of complexe installaties kunt u op de ondersteuning van de specialisten van SolarToday rekenen. Zij doen er alles aan om u te voorzien van betrouwbare en gecertificeerde materialen en een vergaande ondersteuning! Bekijk ons team hier. 

Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. Ze denken graag met u mee.

WebPixels is op dit moment druk bezig om ook de koppeling tussen PARTS-PIM en de webshop van SolarToday te realiseren.

Benieuwd wat PARTS-PIM voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer en adviseren u over de te nemen stappen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld