Bel ons vandaag: 085 060 1195 info@web-pixels.nl

Nieuws

Gefeliciteerd Solartoday! Product en handelsgegevens nu beschikbaar op 2ba

Klant: SolarToday
Platform: PARTS-PIM
Link: https://solartoday.nl

Deel dit bericht op

15 november 2019 | PARTS-PIM

Vanaf vandaag is het mogelijk om de product- en handelsgegevens van SolarToday te vinden op 2ba.nl! Zij publiceren deze gegevens met behulp van PARTS-PIM van WebPixels.

SolarToday is dé groothandel in zonnepanelen voor installateurs. Met vestigingen door het hele land is er altijd wel een specialist bij u in de buurt. Op elk van haar vestigingen staat een team van specialisten met jarenlange ervaring voor u klaar. Zij zijn daarom niet alleen leverancier, maar ook een persoonlijk kenniscentrum.

Zij selecteren fabrikanten nauwkeurig en nemen alleen de beste merken op in haar portfolio. Leveranciers worden gescreend op gezonde financiële en technische ontwikkelingen. Ook voor ondersteuning bij uw eerste of complexe installaties kunt u op de ondersteuning van de specialisten van SolarToday rekenen. Zij doen er alles aan om u te voorzien van betrouwbare en gecertificeerde materialen en een vergaande ondersteuning!

Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. Ze denken graag met u mee.

WebPixels heeft ook de koppeling tussen PARTS-PIM en de WooCommerce webshop gerealiseerd met de PARTS-Commerce plugin.

Met PARTS-PIM ben je eenvoudig in staat om al jouw productdata op één plek te beheren en te delen met jou aangesloten software systemen. PARTS-PIM zorgt ervoor dat alle informatie op de juiste plek terecht komt. Benieuwd wat PARTS-PIM voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer en adviseren u over de te nemen stappen.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van WebPixels, Compleet-CMS en alle PARTS componenten. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.