Nieuws

Is jouw website klaar voor 2020?

Tegenwoordig zijn wij vrijwel dagelijks bezig met de beveiliging van onze hosting, cloud omgeving en de websites van onze klanten. Dit is iets waar wij veel tijd in steken en iedere dag weer veel kennis over op doen om ervoor te zorgen dat jouw en onze gegevens zo veilig mogelijk zijn!

In een wereld waarin ieder jaar het aantal cyberaanvallen op bedrijven, websites en servers stijgt, vragen wij aan jou; Is jouw website klaar voor 2020?

Strengere eisen

Vanaf januari 2020 gaan browsers strengere eisen stellen aan het weergeven van een website. Een website die niet aan deze eisen voldoet riskeert niet meer te worden weergegeven. Een SSL-certificaat voor een website is tegenwoordig heel normaal, maar vaak worden websites alleen nog naar de veilige verbinding (https) doorverwezen in plaats van dat deze direct via de veilige verbinding worden aangesproken.

Browsers zullen alleen nog websites gaan weergeven die direct over de veilige (https) verbinding worden aangesproken. Dit zorgt ervoor dat een website die normaal gesproken wordt doorverwezen van onveilig (http) naar veilig (https) niet meer kan worden gekaapt door hackers tijdens dit proces. Daarnaast zullen browsers ook gaan kijken of een website niet per ongeluk nog gebruikers naar onveilige (http) links doorverwijst.

Vertrouwen

Met al het nieuws omtrent aanvallen en hack pogingen is het voor je gebruikers wel noodzakelijk dat zij jouw website kunnen vertrouwen! Natuurlijk is het altijd mogelijk om gratis SSL-certificaat aan te vragen, maar hierbij is niet te zien van wie de website nou eigenlijk is. In het geval van een phishing poging is er door een gebruiker dus geen onderscheid te maken!

SSL-Certificaten

Bij WebPixels bieden wij SSL-certificaten op maat aan, wij adviseren je welk certificaat bij jouw website past. WebPixels biedt SSL-certificaten aan van gerenommeerde merken zoals:

  • Sectigo
  • Thawte
  • Symantec
  • GeoTrust
  • GlobalSign

De prijzen van onze Sectigo certificaten kun je hier vinden.

Hosting bij WebPixels

WebPixels biedt hosting pakketten aan waarop je jouw website volledig beveiligd en voorzien van de laatste updates kunt neerzetten. Ook voor de wijzigingen van volgend jaar zijn wij al volledig voorbereid.

Kijk hier voor onze hosting pakketten of neem contact met ons op met uw wensen.

Vragen?

Beveiliging is een lastig onderwerp en blijft iets waar wij dagelijks bovenop moeten zitten. Mocht je daarom dus vragen hebben, of wil je een beveiligingsscan? Neem dan gerust even contact met ons op!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld