Bel ons vandaag: 085 060 1195 info@web-pixels.nl

Nieuws

Beveiligingsupdate februari

Beveiligingsupdate februari - WebPixels BV

Service en Onderhoud
Platform: PARTS-PIM, Compleet-CMS

Deel dit bericht op

21 februari 2020 | Service

Tegenwoordig zijn wij vrijwel dagelijks bezig met de beveiliging van onze hosting, cloud omgeving en de websites van onze klanten. Dit is iets waar wij veel tijd in steken en iedere dag weer veel kennis over op doen om ervoor te zorgen dat jouw en onze gegevens zo veilig mogelijk zijn!

Beveiliging Wijzigingen in 2020

Zoals wij al eerder berichten hanteren de bekende browsers in 2020 strengere eisen als het gaat om het weergaven van webpagina’s en webapplicaties. Aangezien onze programma’s allemaal webapplicaties zijn hebben wij ondanks onze eerder genomen maatregelingen nog diverse aanpassingen gemaakt om er voor te zorgen dat iedereen gewoon normaal kan werken met bijvoorbeeld PARTS-PIM en Compleet-CMS.

Beveiligingsupdate PARTS-PIM en Compleet-CMS

Wat hebben we dan gedaan? Een aantal versleutelingsmethodes worden bijvoorbeeld momenteel wereldwijd uitgefaseerd en nieuwe methoden worden ontwikkeld, wij hanteren hiervoor de richtlijnen van het Nationaal Cyber Security Centrum. Wij hebben een extra controle uitgevoerd of alle gehanteerde versleutelingen nog up-to-date zijn en waar nodig hebben wij aanpassingen gemaakt.

PARTS-PIM en Compleet-CMS maken gebruiken gebruik van de laatste versleutelingsmethodes zodat uw informatie altijd veilig is!

Daarnaast is de ondersteuning voor IP versie 6 sterk verbeterd en hebben wij de SSL beveiligingscertificaten herzien. Deze certificaten zorgen voor een beveiligde verbinding met jouw browser zodat kwaadwillenden de verbinding niet kunnen onderscheppen en gebruiken voor bijvoorbeeld phishing doeleinden.

De beveiligingsupdate van februari hebben wij deze week afgerond. Heb je vragen of opmerkingen over onze beveiliging? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van WebPixels, Compleet-CMS en alle PARTS componenten. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.