Bel ons vandaag: 085 060 1195 info@web-pixels.nl

Nieuws

Corona HULP!

WebPixels en Coronoa in Nederland

WebPixels BV

Deel dit bericht op

18 maart 2020 | Algemeen Nieuws

Corona slaat ook in ons land hard om zich heen. Waren de besmettingen tot voor kort nog op kleinschalig gebied aanwezig, de laatste dagen wordt steeds meer duidelijk over het effect van deze besmettelijke ziekte. Wij hebben gelukkig als bedrijf op dit moment in onze directe omgeving nog geen problemen en werken sinds afgelopen week vanuit een preventief oogpunt allemaal vanuit onze thuissituatie en proberen wij het reizen zoveel mogelijk te beperken. Gelukkig hebben wij diensten en producten die prima op afstand zijn te beheren en uit te voeren. Verder beschikken wij over uitgebreide mogelijkheden om op diverse manieren met iedereen in contact te komen en te blijven.

Wij beseffen ons goed dat de broodnodige afgekondigde maatregelen van de overheid een immens effect kunnen hebben op het functioneren van jullie bedrijven. Daarom ons volgende aanbod.

Aanbod

Schroom niet om ons om hulp te vragen. Wij kunnen op afstand heel veel werk verzetten en regelen. Daar hebben wij speciaal mensen voor beschikbaar, die de zaken op pakken waar je op dit moment als bedrijf om wat voor een reden niet aan toe komt. Voor ons is het daarom ook prioriteit om onze klanten en relaties bij te staan in deze moeilijke en onvoorspelbare tijd.

Ofschoon wij weten dat wij niet veel kunnen betekenen in het oplossen van problemen waar eenieder op dit moment persoonlijk mee te maken heeft, hopen wij met ons aanbod jullie een beetje te kunnen ontlasten. Als dat lukt zijn wij toch nog een beetje happy in deze donkere tijden. Je kunt ons altijd bereiken op ons telefoonnummer of via onze contact pagina.

 

Met vriendelijke groet,

Team WebPixels.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van WebPixels, Compleet-CMS en alle PARTS componenten. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.