Bel ons vandaag: 085 060 1195 info@web-pixels.nl

Nieuws

Nieuwe websites WebPixels afgerond!

Nieuwe websites - webpixels.nl, compleetcms.nl en parts-pim.com

WebPixels BV
Platform: PARTS-PIM, Compleet-CMS

Deel dit bericht op

10 maart 2020 | Algemeen Nieuws, PARTS-PIM

Het was effe een klusje, maar met trots presenteren wij onze nieuwe websites. Niet alleen voor WebPixels maar ook PARTS-PIM en Compleet-CMS hebben een geheel nieuwe opbouw en uiterlijk gekregen. Wij nodigen je hierbij uit om eens vrijblijvend te komen rondneuzen op een van de websites.

Waarom?

Ach, zo met het voorjaar in het verschiet, krijgen we allemaal een beetje die drang tot veranderen. Je hebt altijd het gevoel dat sommige zaken beter moeten. Betreffende onze websites leefde dat binnen WebPixels al een hele tijd. Daarom hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een verbeterd informatie platform van ons bedrijf. En hoppa, daar zijn dan onze nieuwe vormgegeven websites en zijn we super trots op het eindresultaat. Van tevoren hebben we elkaar beloofd dat alles overzichtelijker moest worden, duidelijke en heldere taal gebruik, to-the-point informatie en verbeterde zoek functie.

Jullie moeten zelf maar eens kijken of we dat doel hebben gehaald, we zijn benieuwd naar jullie feedback.

De PARTS Methode, de weg naar koppelen!

Waar we nog het meest trots op zijn is dat we de aanpassingen van de websites direct konden aangrijpen om De PARTS Methode te introduceren. Was dat nodig, ja wat ons betreft zeker. Bij ons is met name het afgelopen jaar steeds meer gebleken dat er met veel tevredenheid wordt gewerkt met PARTS-PIM, steeds meer bedrijven sluiten wij aan op onze exclusieve programma’s en ook daar zijn wij heel trots op dat zoveel bedrijven vertrouwen in ons hebben. En dat vertrouwen omarmen wij natuurlijk graag, betekent ook dat wij goed luisteren naar de wensen van iedereen, daarom is gebleken dat alleen het leveren van een PIM-programma niet genoeg is. Wij dragen de verantwoording om te zorgen dat de data vanuit de PIM de hele wereld overgezonden kan worden. Daarom hebben wij twee nieuwe producten aan ons pakket toegevoegd, namelijk PARTS-Connect en PARTS-Commerce. Samen met PARTS-PIM maken deze onderdeel van De PARTS Methode, of zoals wij zelf aangeven, “Onze veilige driehoeksverhouding”.

Met deze methode zijn wij in staat om de data vanuit PARTS-PIM te versturen of te integreren met welk extern platform dan ook. Het mooiste is dat alles persoonlijk wordt ingeregeld en afgesteld, dus jullie kunnen zelf bepalen waar de data heen gestuurd moet worden en hoe dat moet gebeuren.

Neem even de tijd en loop eens door de nieuwe websites en natuurlijk heb je vragen of opmerkingen? Dan horen we je graag.
Veel leesplezier.

Nieuwe websites:
https://web-pixels.nl
https://parts-pim.com
https://compleetcms.nl

PS. Ben je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief en je wil graag op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Meldt je dan hieronder aan.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van WebPixels, Compleet-CMS en alle PARTS componenten. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.