Bel ons vandaag: 085 060 1195 info@web-pixels.nl

Nieuws

Wij gaan verhuizen!

WebPixels gaat verhuizen

WebPixels BV

Deel dit bericht op

7 december 2021 | Algemeen Nieuws

 

Wij gaan verhuizen!

Ja inderdaad, wij gaan verhuizen. Sinds de uitbraak van Corona werden ook wij veroordeeld tot veel thuiswerken of maakte wij gebruik van diverse veilige flexplekken. Dit betekende video vergaderen en veel op afstand overleggen en werken. Echter konden en wilden wij niet stil blijven staan binnen WebPixels. Dus met alle mogelijkheden die ons voorhanden waren hebben wij al die tijd hard doorgewerkt en doorontwikkeld.

Zo is er veel energie gestoken in het uitbreiden van de koppelingen met diverse ERP systemen en bijvoorbeeld webshop software. Zijn we meer gaan samenwerken met diverse Nederlandse partners om met name het maatwerk beter te coördineren. Ondanks het feit dat ons bedrijf uit elkaar werd getrokken door de Corona omstandigheden zijn we super trots op de progressie die er is geboekt.

Maar we moeten verder met z’n allen, niet alleen wij maar ook u als klant en partner en wij willen u daar graag bij helpen. We dienen echter toch ernstig rekening te houden met de huidige maatschappelijke omstandigheden waarin ons land en eigenlijk de hele wereld verkeren. De verwachting is dat we hier nog wel een aantal jaren mee te maken hebben. Daarom zijn wij van mening om daar niet op te wachten, maar dat we juist nu moeten doorpakken.

Eerste besluit in deze was opzoek te gaan naar een voor ons geschikte ruimte, die alle moderne faciliteiten beschikt zoals; glasvezel, goede ventilatiesystemen, ruimte, gratis parkeergelegenheid, oplaadpunten elektrische auto en centraal gelegen is. We zijn dan ook blij dat we in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard) zo’n plek hebben gevonden in het voormalige ABN-AMRO pand. Per 1 januari 2021 zullen we daar onze intrek nemen en kunnen we op een verantwoorde en veilige manier weer beter samenwerken en elkaar ook sneller van feedback voorzien, al met al terug naar de korte lijntjes. Tevens hebben we in dit pand de beschikking over vergader- en conferentieruimte waarmee we op een veilige manier ook groepen kunnen ontvangen. Waarom we dit nodig vinden zullen wij binnen nu en een aantal weken publiceren.

Per 1 januari 2022 wordt dit ons nieuwe adres:

Langeweg 11
3261 LJ Oud-Beijerland
Telefoon blijft: 085 060 1195
E-mail: info@web-pixels.nl.

U bent vanaf 1 januari van harte welkom op ons nieuw veilige kantoor.
Over twee weken komen wij met een nieuw programma met een passende oplossing voor zakelijke webshops. Hou ons in de gaten!

Team WebPixels.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van WebPixels, Compleet-CMS en alle PARTS componenten. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.