WebPixels,

Wij leveren geen diensten. Wij bewijzen die!

Over Ons

WebPixels is een full service provider op het gebied van Product Informatie Management (PIM) en productpresentatie.

Team

Maak kennis met de enthousiaste en gedreven mensen achter WebPixels

Visie

Wij zien dat er in de markt behoefte is aan flexibele software die de gebruiker helpt om zijn producten op een juiste manier te beheren te presenteren.

Strategie

Producten beheren en presenteren is een lastig en tijdrovend karwei en tijd kost nu eenmaal geld.

Vacatures en Stageplaatsen

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met ambitie. Om onze groei mogelijk te maken zijn wij vaak op zoek naar creatieve, enthousiaste en vindingrijke mensen.

Een korte terugblik!

WebPixels is sinds de oprichting in 2009 gespecialiseerd in het ontwikkelen van diverse  webbased software oplossingen en toepassingen.

Onze belangrijkste skills!

  • PHP 95% 95%
  • Jquery / Javascript 93% 93%
  • WordPress 96% 96%
  • Joomla 85% 85%
  • Teksten / content 92% 92%
  • Artikelbeheer 99% 99%
WebPixels is een klein en juist daarom zeer flexibel bedrijf. Oprichter van WebPixels is Bas Meuwsen. Al begin jaren ’90 is hij actief in de automatiseringswereld. De eerste jaren voornamelijk in de muziekindustrie waar hij een schakel vormde tussen de muziek- en computerindustrie. Hij is in de periode nauw betrokken geweest bij de geboorte van de zogenaamde toegepaste elektronica binnen de muziek. Zo werkte hij in deze jaren nauw samen met bedrijven als IBM, Lotus, Steinberg, Yamaha, Roland, Korg, Atari en Vobis.

Begin 2008 heeft hij samen met een aantal studenten van de TU in Delft een narrowcasting systeem ontwikkeld voor het MKB. Dit heeft geresulteerd tot een webbased programma  waarmee de gebruiker heel eenvoudig zijn eigen tv-reclame-programma kan samenstellen, onderhouden en presenteren aan het publiek. Het programma is met veel succes op de markt gezet onder de naam Beeldkanaal.

Zoals al eerder aangegeven is dit alles vanaf 2009 ondergebracht in WebPixels. Op dit moment is hij nog steeds de drijvende kracht samen met Jeroen Verhoeven achter diverse projecten en toepassingen zoals de beroemde Parts-PIM. Van het bouwen van een eenvoudige website tot het op maat maken van een communicatiepakket tussen diverse programma’s.

Bent u klaar voor een gesprek?

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is?

Bent u klaar voor een gesprek?

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Contact

Antoniuslaan 1a,
3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: 085-0601195
info@web-pixels.nl
Kvk: 74045466
BTW: NL859754856B01
Contactpagina