Bel ons vandaag: 085 060 1195 info@web-pixels.nl

Professionele webshop
bewerkelijk en duur?

compleet-cms

Stap over van Excel naar PIM!

Stop met tobben
en stap over op COMPLEET-CMS

Zoals al eerder is beschreven, Compleet-CMS is de slimste, voordeligste en snelste manier van data koppelen met PARTS-PIM wanneer je een E-commerce platform wilt aanmaken. Compleet-CMS is in te richten als: klantenportaal, webshop, productcatalogus en/of als website.

Het programma is totaal, wat betekent dat je de mogelijkheden van een website hebt inclusief een uitgebreide module om nieuwsberichten te maken en te publiceren. Verder is het simpel om zelf algemene webpagina’s aan te maken en te beheren. En in een hand-om-draai creëer je het complete productassortiment vanuit PARTS-PIM in je eigen E-commerce omgeving.

Compleet-CMS wordt direct gekoppeld, door middel van een speciale verbinding, met de PARTS-PIM database. Hieruit worden de producten direct geladen en gepresenteerd op de webshop. Alles wat in Parts-PIM aan productdate wordt aangepast zal automatisch worden aangepast binnen het Compleet-CMS pakket.

Binnen Compleet-CMS kan je eenvoudig zelf alles stijlen en bewerken, alles gaat via het zogenaamde drag-en-drop, betekent dat je eenvoudig objecten kan toevoegen, veranderen of aanpassen. Het pakket is door de klant zelf te beheren, of via de mensen van WebPixels BV, dit is afhankelijk van de wensen van de klant.

Wij vertellen je graag meer over Compleet-CMS in een persoonlijk gesprek en kunnen dan ook het een en ander ter plekke demonstreren.
Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons, klik hier!

Meer weten?

Wij begrijpen dat je vragen hebt!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen voor jouw situatie.

Klik op een afbeelding om deze goed te bekijken

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van WebPixels, Compleet-CMS en alle PARTS componenten. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.