Diensten

Om te ondersteunen, te creëren, te onderhouden en te helpen!

Hands-on

Productfotografie

Als producent is het belangrijk dat uw producten goed worden weergegeven. Wij beschikken over een volledig voor productfotografie ingerichte studio, en voorzien in de nabewerking van productfoto’s.

Maatwerk

Kent u het gevoel dat u zich altijd in allerlei bochten moet wringen om uw software te laten doen wat u wilt? Wij voorzien in maatwerk oplossingen, zodat dit gevoel tot het verleden behoord.

Design/drukwerk

Het design en drukwerk van uw prijslijsten, catalogi, aanbiedingen of een huisstijl is bij ons in de juiste handen. Duidelijke communicatie, vaste prijzen, de uitstraling die u verdient.

Web

Hosting

Ter ondersteuning van onze diverse cloud oplossingen bieden wij u een uitgebreid aanbod aan hosting pakketten. Deze pakketten sluiten aan op uw behoefte aan cloud werkruimte.

Webdesign

Ontwerp en realisatie van uw website, voorzien van een grafische schil conform uw wensen en/of huisstijl. Altijd gebaseerd op de laatste technieken.

Domein registratie

Bij uw nieuwe website horen een of meerdere domeinnamen. Web-pixels claimt en beheert uw domeinnamen tegen aantrekkelijke prijzen.

Ondersteuning

Artikelbeheer

Artikelbeheer is een tijdrovend karwei. Met onze ruime ervaring in elektrotechnische producten bieden wij u de mogelijkheid het artikelbeheer aan ons uit te besteden.

Teksten

Ontbreekt het u aan inspiratie om uw teksten voor uw website te schrijven? Laat u door ons helpen, met een uitgebreide analyse en marketing teksten op maat.

Consultancy

Wij stellen onze ervaring graag ter beschikking voor de implementatie van diverse IT-trajecten. Wij analyseren uw uitdagingen en geven u een passend advies.

IT-Diensten

Microsoft Office365

Met de Office 365 oplossingen van Microsoft creëert u eenvoudig uw eigen kantoor in de cloud. WebPixels verzorgd voor u de installatie en het abonnement.

Netwerken

Een goed functionerend en beveiligd bedrijfsnetwerk is belangrijk voor uw bedrijfsvoering. WebPixels adviseert, levert en onderhoud uw bedrijfsnetwerk.

Beveiliging

Beveiliging van uw website en e-mail conform de laatste richtlijnen? WebPixels voorziet in de juiste certificaten en installeert deze voor u!

Bent u klaar voor een gesprek?

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is?

Bent u klaar voor een gesprek?

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Contact

Antoniuslaan 1a,
3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: 085-0601195
info@web-pixels.nl
Kvk: 74045466
BTW: NL859754856B01
Contactpagina