Design / Drukwerk

Voor als uw design en drukwerk indruk moeten maken!

We zorgen voor de juiste uitstraling!

Het design en drukwerk van uw prijslijsten, catalogi, aanbiedingen of een huisstijl is bij ons in de juiste handen. Duidelijke communicatie, vaste prijzen, de uitstraling die u verdient.

Voor uw prijslijsten en catalogi maken wij gebruik van uw Parts-Pim database. U kunt er zelf voor kiezen om de documenten alleen beschikbaar te maken voor web of ook door ons te laten drukken. Door gebruik te maken van de Parts Pim database blijven uw prijslijsten automatisch up-to-date en heeft u de mogelijkheid om prijzen vroegtijdig aan te kondigen. Na een prijsaanpassing download u eenvoudig de prijslijst opnieuw, en zal deze voorzien zijn van de nieuwe prijzen.

Het digitaal bestellen en laten verzenden van uw drukwerk behoort binnenkort ook tot de mogelijkheden. Laat uw klanten zelf een selectie van uw catalogus selecteren om te laten drukken. De kosten voor het drukwerk liggen vast en u krijgt de informatie doorgezonden van de persoon en/of firma die het drukwerk heeft besteld zodat u dit kunt opvolgen.

Het ontwerp van uw huisstijl of aanbiedingen doen wij in nauw overleg. Uw wensen worden door ons omgezet naar een eigentijds design en begeleid met een eigen huisstijlhandboek. Wij nemen het drukken van uw visitekaartjes, briefpapier en enveloppen uit handen en voeren de huisstijl door in uw prijslijsten en catalogi.

Bent u klaar voor een gesprek?

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is?

Bent u klaar voor een gesprek?

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Contact

Antoniuslaan 1a,
3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: 085-0601195
info@web-pixels.nl
Kvk: 74045466
BTW: NL859754856B01
Contactpagina