Hosting

Ontdek welk pakket het beste bij u past!

Hostingpakketten!

Ter ondersteuning van onze diverse cloud oplossingen bieden wij u een uitgebreid aanbod aan hosting pakketten. Deze pakketten sluiten aan op uw behoefte aan cloud werkruimte.

Wij bieden deze cloudruimte aan op servers die zijn voorzien van de laatste hardware en techniek. Hierdoor kunnen wij 99% uptime garanderen. WebPixels adviseert u over de benodigde ruimte en bandbreedte zodat u altijd beschikt over een hosting pakket dat u past. Indien u in uw huidige pakket de bandbreedte of opslag dreigt te overschrijden dan zullen wij u hier tijdig over informeren. Op deze manier kunt u zelf afwegen of u de overstap maakt naar een groter hostingpakket of andere maatregelen neemt. Bij afname van onze Parts-PIM of Compleet:CMS software ontvangt u tegelijkertijd een passend hosting voorstel van ons. Bent u op zoek naar een hostingpakket voor eigen doeleinden, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Welk hosting pakket het beste

Standaard inbegrepen

De snelste laadtijd

De nieuwste technieken en SSD schijven zorgen ervoor dat jouw website ontzettend snel laadt.

Gratis SSL certificaten

Onbeperkt SSL certificaten voor al jouw (sub)domeinen. Veiligere website, hoger in de zoekresultaten én betere conversie!

WordPress, Joomla en meer

Dankzij Installatron kun jij jouw blog, forum, webshop of website installeren en hosten binnen een paar muisklikken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Contact

Antoniuslaan 1a,
3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: 085-0601195
info@web-pixels.nl
Kvk: 74045466
BTW: NL859754856B01
Contactpagina