Maatwerk

Voor als het passend moet zijn!

De maatwerk software kruidenier!

Bij zo’n ouderwetse kruidenier kon u alles krijgen waar u naar opzoek was. Dat is net als bij ons, wij kunnen u helpen binnen vrijwel ieder software platform?

Kent u het gevoel dat u zich altijd in allerlei bochten moet wringen om uw software te laten doen wat u wilt? Wij voorzien in maatwerk oplossingen, zodat dit gevoel tot het verleden behoord.

De oplossingen die u veelal tegenkomt in de markt zijn gestandaardiseerde software pakketten. Deze worden ontwikkeld zodat zij voor 80% voorzien in de alledaagse processen. In de onvoorziene 20% kunt u tegen vervelende beperkingen aanlopen. Denk hieraan aan snel en gemakkelijk prijzenbeheer van uw inkoop of verkoopprijzen, het aanmaken van prijslijsten of documentatie. U heeft de informatie beschikbaar, maar het invoeren kost u veel tijd.

Web-pixels analyseert de beperkingen waar u tegenaan loopt en zal u een maatwerk oplossing bieden om deze processen voor u te versnellen en/of verbeteren door optimaal gebruik te maken van de beschikbare informatie. Hiervoor ontvangt u van ons een duidelijk investeringsoverzicht.

Bent u klaar voor een gesprek?

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld

Contact

Antoniuslaan 1a,
3341 GA Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: 085-0601195
info@web-pixels.nl
Kvk: 74045466
BTW: NL859754856B01
Contactpagina