Bel ons vandaag: 085 060 1195 info@web-pixels.nl

nieuwsgierig?

onze nieuwtjes.

Stap over van Excel naar PIM!

Nieuws van WebPixels BV uit Hendrik-Ido-Ambacht
Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Ja inderdaad, wij gaan verhuizen. Sinds de uitbraak van Corona werden ook wij veroordeeld tot veel thuiswerken of maakte wij gebruik van diverse veilige flexplekken. Dit betekende video vergaderen en veel op afstand overleggen en werken. Echter konden en wilden wij niet stil blijven staan binnen WebPixels. Dus met alle mogelijkheden die ons voorhanden waren hebben wij al die tijd hard doorgewerkt en doorontwikkeld.

Hulp

Hulp

Corona slaat ook in ons land hard om zich heen. Waren de besmettingen tot voor kort nog op kleinschalig gebied aanwezig, de laatste dagen wordt steeds meer duidelijk over het effect van deze besmettelijke ziekte.

Nieuwe websites WebPixels afgerond!

Nieuwe websites WebPixels afgerond!

Het was effe een klusje, maar met trots presenteren wij onze nieuwe websites. Niet alleen voor WebPixels maar ook PARTS-PIM en Compleet-CMS hebben een geheel nieuwe opbouw en uiterlijk gekregen. Wij nodigen je hierbij uit om eens vrijblijvend te komen rondneuzen op een van de websites.

Beveiligingsupdate februari

Beveiligingsupdate februari

Tegenwoordig zijn wij vrijwel dagelijks bezig met de beveiliging van onze hosting, cloud omgeving en de websites van onze klanten. Dit is iets waar wij veel tijd in steken en iedere dag weer veel kennis over op doen om ervoor te zorgen dat jouw en onze gegevens zo veilig mogelijk zijn!

Zij zijn groot en ik is klein

Zij zijn groot en ik is klein

Natuurlijk we weten het! Wij zijn als bedrijf niet groot, gewoon lekker klein. Moeten we ons daarom groter voordoen dan we zijn? Waarom, het is een bewuste keuze van ons en we schamen ons er ook niet voor, want hoe is dat met kleintjes?

Meer weten?

Wij begrijpen dat je vragen hebt!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen voor jouw situatie.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van WebPixels, Compleet-CMS en alle PARTS componenten. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.