Bel ons vandaag: 085 060 1195 info@web-pixels.nl

Snel, flexibel en behendig.

Onze Visie

Stap over van Excel naar PIM!

Kleintjes zijn vaak
slim, behendig, flexibel en snel.

Onze visie bestaat niet uit het vullen van zoveel mogelijk vierkante meter kantoorruimte en de daarbij behorende bezetting en kosten. Natuurlijk we weten het! Wij zijn als bedrijf niet zo groot, maar gewoon lekker klein. Moeten we ons daarom groter voordoen dan we zijn? Dat dacht ik niet, het is namelijk een bewuste keus en we schamen ons er ook niet voor, want hoe is dat met kleintjes?

Kleintjes zijn vaak slim, behendig, flexibel en snel. Net als onze exclusieve web-based softwareproducten. Zij zorgen ervoor dat je de zekerheid hebt dat je snel, flexibel en behendig als een professional aan de gang kan met onze slimme softwareoplossingen. Als kleintje in deze grote wereld van softwarebedrijven voelen wij ons juist als een vis in het water. Door gebruik te maken van een groot netwerk van specialisten over de hele wereld hebben wij alle pionnen op de juiste plek staan en weten wij een standaard te halen die hoog, betrouwbaar, professioneel en vooral betaalbaar is.

De huidige tijd geeft jullie als klant niet alleen de mogelijkheid om overal ter wereld waar een internetaansluiting is te werken met onze software-producten! Ook ons netwerk van specialisten is op deze manier gekoppeld en dat werkt prima. Iedereen in zijn eigen omgeving, soms thuis op zolder of in de keuken, of via een fl ex-plek, in een businesscentrum, kortom het maakt niet uit waar, iedereen in zijn eigen omgeving, lekker aan het werk met maar één doel, producten maken die voldoen aan de norm van WebPixels.

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van WebPixels BV is gevestigd in het businesscentrum Apollo in Hendrik-Ido-Ambacht. Hiervandaan wordt alles aangestuurd, geregeld en gecoördineerd. Als klant kunnen we je hier ontvangen in een prettige omgeving voor een gesprek of cursus, hiervoor hebben we speciale faciliteiten tot onze beschikking.

Tevens wordt vanaf deze locatie ons gehele netwerk goed gecoördineerd via eigentijdse middelen zoals, Teamviewer, Teams en Gitlab.

We hebben de afgelopen 10 jaar aangetoond, dat op deze manier prima is te werken, ook met een explosief groeiende markt en het aandeel wat wij daarin mogen vertegenwoordigen. Daar zijn wij trots op, want we kunnen onze diensten daardoor nog steeds voor een scherpe en vooral realistische prijs blijven aanbieden en heb je als klant de zekerheid dat je niet alleen maar dure en overbodige overhead aan het financieren bent.

Bas Meuwsen

Creatief softwareontwikkelaar en oprichter WebPixels BV.

Meer weten?

Wij begrijpen dat je vragen hebt!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen voor jouw situatie.

Adresgegevens

Antoniuslaan 1a,
3341 GA, H-I-Ambacht
T: 085-0601195
E: info@web-pixels.nl

Kvk: 74045466
BTW: NL859754856B01

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van WebPixels, Compleet-CMS en alle PARTS componenten. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.