Bel ons vandaag: 085 060 1195 info@web-pixels.nl

Niet zomaar software maar …

DE PARTS methode

Stap over van Excel naar PIM!

De PARTS-Methode van WebPixels BV

DE PARTS METHODE!

Onder de stelling “Wij introduceren onze veilige en handige driehoeksverhouding” heeft de PARTS methode zijn intreden gedaan. Wij waren op zoek naar een veilige en handige manier van communiceren naar buiten ten bate van ons geweldige programma PARTS-PIM. Het Product Informatie Managementprogramma, waar al zoveel klanten met veel plezier mee werken.

Wij wilden een multifunctionele omgevingen waarmee we iedere klant van dienst konden zijn zonder de kracht van ons PARTS-PIM programma te verliezen. Daarom zijn we in 2019 begonnen met een geheel nieuw framework voor onze programma’s. Dit nieuw framework heeft de naam gekregen de basCode, hoe kan het ook anders, vernoemd naar de grondlegger van onze software en toepassingen Bas Meuwsen.

Al onze programma’s hebben dit framework als basis. De basCode is een modulair programma en is eenvoudig te koppelen met andere omgevingen. Binnen de basCode werken we met add-ons, waardoor we heel eenvoudig specifieke en op maat gemaakte add-ons kunnen ontwikkelen en implanteren binnen de softwareprogramma’s.

Om de methode verder door te voeren hebben we besloten om aparte gebieden te creëren waarmee we ieder programma in zijn kracht kunnen laten, zonder binnen de scripts te moeten rommelen om zaken geregeld te krijgen. Daarom hebben we drie platforms ontwikkeld, met ieder zijn eigen functionaliteit, maar die wel via korte lijntje op elkaar zijn afgestemd en ingericht zijn. Zo doende gaat de communicatie tussen de platforms naadloos en supersnel.

De drie platforms bestaan uit:

  • PARTS-PIM, het Product Informatie Managementprogramma waarmee je op één centrale plek al je productdata kan beheren, verrijken en bewaren.
  • PARTS-Connect, het ideale platform om al je productdata te koppelen met alle mogelijke kanalen, zoals bijvoorbeeld de populaire ERP-programma’s of online marktplaatsen als bol.com, amazon.com, markplaats.nl, beslist.nl, enz.
  • PARTS-Commerce, het perfecte plug-in programma voor een soepele integratie van de PARTS-PIM productdata in ieder gewenste e-commerce (webshop/klantenportaal) omgeving.

Dit noemen wij dan ook de driehoek, met PARTS-PIM als belangrijkste in deze combinatie. De productdata zal via de twee anderen platforms zijn weg naar buiten vinden.

PARTS-MEDIA Server

Het laatste belangrijke onderdeel van onze methode is de PARTS-Media Server, welke in het hart van de methode is gepositioneerd. Op deze neutrale plek (een afgeschermde server) wordt alle multimedia data verzameld en bewaard.  De aangesloten programma’s uit de driehoek hebben onbeperkt toegang tot deze Media Server. Op deze manier kan de data als deeplink worden gebruikt zonder dat de oorsprong is te achterhalen. Verder bezit de Media Server over een zeer uitgebreide media-bibliotheek die door de gebruikers gebruikt kan worden. In deze bibliotheek staat bijvoorbeeld heel veel afbeeldingen van vele fabrikanten.

Wij vertellen je graag meer over onze methode in een persoonlijk gesprek en kunnen dan ook het een en ander ter plekke demonstreren. Natuurlijk kan je ook eerst de andere onderdelen eens rustig door lezen.

De PARTS Methode ondersteund door de BasCode, PHP Framework

Meer weten?

Wij begrijpen dat je vragen hebt!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen voor jouw situatie.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van WebPixels, Compleet-CMS en alle PARTS componenten. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.