Bel ons vandaag: 085 060 1195 info@web-pixels.nl

HANDIGE PLUG-INS VOOR DE BELANGRIJKSTE
E-COMMERCE PLATFORMS.

PARTS-Commerce

Stap over van Excel naar PIM!

Zonder tussenkomst,
direct koppelen.

Omdat er behoefte was om PARTS-PIM als basis te gebruiken voor het vullen en onderhouden van het productassortiment op een E-commerce omgeving zoals, WooCommerce, Magento, enz. hebben wij speciale plug-ins ontwikkeld (of reeds in ontwikkeling) die direct zijn te implementeren binnen deze software en waarmee de productdata van uit PARTS-PIM direct opgehaald of geüpdatet kan worden.

Zonder tussenkomst wordt hiermee een directe koppeling gemaakt. Vanuit het E-commerce programma geef jezelf aan in welke frequentie per uur, of per dag, of per week contact met PARTS-PIM dient te worden gemaakt.

PARTS-Connect API

De connectie met het E-Commerce platform wordt beheerd via PARTS-Connect API, via deze verbinding kan je in PARTS-PIM precies aangeven welke producten er dienen te worden opgenomen op het E-commerce platform, super eenvoudig. PARTS-Connect en PARTS-Commerce zorgen daarna automatisch voor de verwerking van de ingestelde productdata.

Meerdere verbindingen.

Je kan zoveel verbindingen aanleggen als gewenst is, heb je meerdere e-commerce platforms in beheer, dan is dat geen probleem. Alles is te beheren vanaf één positie. Ook kan het assortiment per platform verschillen, vanuit PARTS-PIM in samenwerking met PARTS-Connect ben je in staat om vanuit één plaats te beheren, controleren en uitvoeren.

Wij vertellen je graag meer over PARTS-Commerce in een persoonlijk gesprek en kunnen dan ook het een en ander ter plekke demonstreren.
Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons, klik hier!

Meer weten?

Wij begrijpen dat je vragen hebt!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen voor jouw situatie.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van WebPixels, Compleet-CMS en alle PARTS componenten. Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.